Sluiten

Welke verzekeringen zijn er?

Particuliere verzekeringen

Met een goede verzekering dek je de financiële gevolgen van bepaalde risico’s in jouw leven. Om precies te weten welke verzekeringen in jouw persoonlijke situatie het beste passen, geven wij je graag advies op maat. Zo weet je zeker dat je niet onderverzekerd, dubbel of oververzekerd bent, want je zit natuurlijk niet op onnodige lasten te wachten.

Bij b'e Financieel Fit willen wij elke dag de beste dienstverlening geven en zorgen dat jij financieel fit en gelukkig wordt en blijft, zonder zorgen dus. Wij adviseren je in de breedste zin van het woord. En doordat wij een breed aanbod hebben, kunnen wij je ook aantrekkelijke pakketkortingen geven. Bij Financieel Fit kan je de beste prijs en service verwachten. Wij hebben speciaal voor jou het Financieel Fit Plan samengesteld. Met dit plan garanderen wij je dat ons advies altijd passend zal zijn bij je veranderende situatie.

Voertuigverzekeringen

Er bestaan verschillende voertuigverzekeringen, zoals een goederentransportverzekering en een aanhangwagenverzekering. Wij vertellen je er graag meer over en geven je graag een passend advies. Hiermee weet je zeker dat je goed verzekerd op pad kunt. 

Klik hieronder voor meer informatie over voertuigverzekeringen.

Persoonlijke verzekeringen

Niet alleen jouw bezittingen hebben verzekeringen nodig. Maar ook jij. Je kunt zomaar ziek worden, bij een ongeluk betrokken raken of ergens voor aansprakelijk worden gesteld. Ook kan je jezelf verzekeren tegen ongevallen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie. 

Woningverzekeringen

Voor jouw eigen woning kan je verschillende woningverzekeringen afsluiten, zoals een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Ondanks dat een woningverzekering meestal wettelijk niet verplicht is, behalve bij sommige huurcontracten, is een woningverzekering wel aan te raden om verschillende gevaren, zoals brandschade, te dekken.

Reisverzekeringen

Of je nu regelmatig een weekendje weg gaat of af en toe een verre reis maakt, zowel in Europa als wereldwijd, met de juiste reisverzekering kan je ontspannen op reis gaan. Je weet dat je goed verzekerd bent, mocht er onverwachts iets gebeuren. Je kunt ervoor kiezen om een kortlopende reisverzekering af te sluiten, enkel voor de vakantie die op de planning staat, of een doorlopende reisverzekering waarbij je voortdurend verzekerd bent. Daarnaast kan je kiezen voor een dekking in Europa of wereldwijd.

Arbeidsongeschiktheids-

verzekering (AOV)

Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar stel dat je door een ziekte of ongeval thuis komt te zitten, dan wil je uiteraard wel graag verzekerd zijn van inkomen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt voor een alternatief of aanvullend inkomen als je niet kunt werken.

Klik hieronder voor meer informatie over levensverzekeringen.

Levensverzekeringen

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen, bijvoorbeeld een levensverzekering die een bepaald bedrag uitkeert bij overlijden van de verzekerde, waardoor jouw nabestaanden de kosten voor bijvoorbeeld de uitvaart of hypotheek na jouw overlijden kunnen betalen, of een verzekering waarmee je voor toekomstige doelen kunt sparen, bijvoorbeeld een aanvulling op jouw pensioen.

Klik hieronder voor meer informatie over levensverzekeringen.

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact met ons op!