Sluiten

Pensioen-, financiering- en verzekeringsadvies voor ondernemers

Zeker van je zaak

Ons doel is om de gelukregisseur te zijn voor onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We merken dat onze klanten behoefte hebben aan een financiële coach die overzicht verschaft en houdt over de financiële situatie. Dit gaat verder dan een zakelijke financiering of een verzekering. Samen brengen wij uw wensen en doelen in kaart. Welke financiële vraagstukken komen daaruit en hoe kunnen we u daarbij helpen? We maken samen een financieel plan voor uw onderneming om u niet alleen nu maar ook in de toekomst de mogelijkheid te geven om zelf uw keuzes te maken. Op basis van deze keuzes laten we zien welke opties er zijn om invulling te geven aan uw wensen. Tenslotte gaan we kijken naar de oplossingen die nodig zijn om uw wensen te realiseren. Daarbij kijken we niet alleen naar onze kennis maar schakelen we indien nodig externe specialisten in.

De basis van onze dienstverlening is samenwerken gebaseerd op vertrouwen. Als financiële coach gaat het niet om de producten maar om uw wensen. Verandert er iets in uw financiële situatie, dan onderzoeken we waar we moeten bijsturen. De gelukregisseur zijn is geen momentopname maar een samenwerking voor de lange termijn. Zo blijft u dus Zeker van je zaak!

Kom je ook een kop koffie drinken?

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek maken wij kennis met elkaar. We leggen uit wie wij zijn maar zijn vooral  geïnteresseerd in wie jij bent. Wat houdt jou bezig en wat vind jij belangrijk?

Klik hieronder om een afspraak te maken met een van onze gelukregisseurs!

Contact

Wij werken met vaste contactpersonen voor uw onderneming waardoor we snel kunnen reageren op uw vragen, schades en veranderingen in de situatie van uw onderneming.  

Verzamelen van gegevens

Hoe staat uw onderneming er op dit moment financieel voor? We gaan samen inventariseren en kijken of de wensen en doelen die u heeft ook haalbaar zijn. We brengen de financiën van uw onderneming in kaart en creëren een basis om ons advies vorm te geven.

Analyse en advies

Op basis van de verzamelde gegevens maken we een totaaladvies. We nemen hierbij uiteraard uw wensen en doelen als uitgangspunt. We kijken vervolgens hoe we deze zoveel mogelijk kunnen realiseren. We adviseren u over de financiële producten en keuzes die nodig zijn om de wensen uit te voeren en halen de beste deals voor u uit de markt.

Ondernemerschap

Hoe zorgen wij ervoor dat u Zeker van je zaak wordt? Wij adviseren u altijd over de verschillende thema’s waar u als ondernemer mee te maken krijgt, uw bezitting, de continuïteit van uw onderneming, uw personeel en de opbouw en bescherming van uw vermogen.

De uitvoering en het beheer

Wij zorgen ervoor dat u Zeker van je zaak bent en blijft. Wij bemiddelen en onderhouden de contacten met alle betrokken partijen. We zijn de spin in het web tussen de accountant, advocaat, verzekeraars en/of banken. Dit is een intensief proces waarin we ook uw hulp nodig hebben om alle vragen van de verschillende partijen te beantwoorden. Uiteraard blijven wij ook daarna ieder jaar met u evalueren of het advies nog bij uw onderneming past. Wij blijven proactief adviseren bij het plannen van de toekomst van uw onderneming.

Second opinion

Tijdens het ondernemen kunt u te maken krijgen met allerlei vraagstukken welke invloed hebben op uw onderneming. Denk dan aan juridische, financiële, verzekeringen of algemene ondernemersvraagstukken. Wij kunnen een vrijblijvende toetsing van deze vraagstukken voor u aanbieden.

Toegang tot ons netwerk

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk klanten in allerlei verschillende branches. Graag maken we hier gebruik van door bijvoorbeeld het samenbrengen van klanten of het helpen met het vinden van bijvoorbeeld een adviseur of een introductie bij een andere klant. Zo kunnen we nóg meer voor elkaar betekenen.

Al sinds 2002 levert beuken'essers haar diensten voor mij en onze bedrijven. Maar ook, naar behoefte, voor onze medewerkers persoonlijk. Een zo lange samenwerking spreekt boekdelen.
Marcel Dols - Approba
Bij beuken'essers denk ik aan korte lijnen, heldere communicatie en een uiterst betrouwbaar kantoor die gehele ontzorging biedt op alle mogelijke facetten.
Max Luijten - Café 't Hoekje
beuken'essers toont oprechte betrokkenheid
Yvonne Schipper - Advocaten van DeJurist
De samenwerking kenmerkt zich door de heldere adviezen, directe en correcte aanpak en grote bereikbaarheid van zijn adviseurs in een materie die voor een buitenlandse groep zeer complex is
Fabrice Vanhoucke – LUKOIL Belguim NV en LUKOIL Netherlands BV
Beuken'essers denkt pro-actief mee, met oog voor onze bedrijfsprocessen.
Charles Sampers - Van Melik & Bufkes
Wij doen al jarenlang zaken met Beuken’essers
Jos en Jorrit van Melick – Van Melick Groep BV
Beuken’essers weet wat een baksteen is.
Rob Moonen - Moonen Bouw BV
In Beuken’essers hebben wij onze evenknie gevonden op het gebied van klantgericht werken.
Math Smeets - Smeets Autogroep
Als zich iets voordoet staan ze naast je om de zaken voor je te regelen.
Guido Wintjens Wil Wintjens - Ivengi.com Mopas.eu
Het is heel prettig om een vast aanspreekpunt te hebben die ook nog kennis van zaken heeft.
Monica Hensgens - Hensgens Mobiliteit

Zakelijke verzekeringen

Met goede verzekeringen dek je de financiële gevolgen van bepaalde risico's die komen kijken bij ondernemen. Om precies te weten welke verzekeringen het beste passen in jouw onderneming, geven wij je graag advies op maat. Zo weet je zeker dat jij en jouw onderneming niet onderverzekerd, dubbelverzekerd of oververzekerd is, want je zit natuurlijk niet op onnodige kosten te wachten. Maar welke verzekeringen zijn er eigenlijk?

WIE IS ONS BEDRIJVEN TEAM?

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?