Sluiten

Zo zeker van je zaak dat je er gelukkig van wordt.

Contact

Zeker van je zaak!

Wij geloven dat ondernemers zeker van hun zaak moeten zijn om te kunnen focussen op hetgeen dat hen gelukkig maakt, ondernemen. Wij merken dat hier meer voor nodig is dan het traditionele verzekering- of financieringsadvies. Ondernemers hebben vaak behoeften aan een partner met wie ze samen een financieel plan voor de onderneming kunnen opstellen waarbij de risico’s en kansen voor de onderneming in kaart worden gebracht en zij de mogelijkheid krijgen om zelf gegronde keuzes te maken. Hierdoor worden ondernemers zeker van hun zaak en kunnen ze focussen op hetgeen dat hen gelukkig maakt: ondernemen!

Gelukregisseur

Gelukregisseur, dat begrip vraagt om een toelichting. Er zijn diverse factoren die van belang zijn voor het geluk van onze klanten, zoals wonen, werk, sociale relaties en gezondheid. Financiële zekerheid van de privé situatie en van de onderneming is daarin een zeer belangrijke factor. Wij regisseren het geluk van onze klanten door financiële stress weg te nemen. Binnen dit gelukregisseurschap hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld die samen BAD vormen.

Wij zijn namelijk Ambitieuze professionals met menselijke maat die het geluk van onze klanten regisseren door Betrokken te handelen bij een veranderende financiële situatie of onvoorzienbare omstandigheden zoals schade. Doormiddel van onze kennis, ervaring en onafhankelijke advisering creëren wij Duidelijkheid voor onze klanten en dragen wij bij aan hun geluk!

Beuken Essers
Al sinds 2002 levert beuken'essers haar diensten voor mij en onze bedrijven. Maar ook, naar behoefte, voor onze medewerkers persoonlijk. Een zo lange samenwerking spreekt boekdelen.
Marcel Dols - Approba
Beuken Essers
Bij beuken'essers denk ik aan korte lijnen, heldere communicatie en een uiterst betrouwbaar kantoor die gehele ontzorging biedt op alle mogelijke facetten.
Max Luijten - Café 't Hoekje
Beuken Essers
beuken'essers toont oprechte betrokkenheid
Yvonne Schipper - Advocaten van DeJurist
Beuken Essers
De samenwerking kenmerkt zich door de heldere adviezen, directe en correcte aanpak en grote bereikbaarheid van zijn adviseurs in een materie die voor een buitenlandse groep zeer complex is
Fabrice Vanhoucke – LUKOIL Belguim NV en LUKOIL Netherlands BV
Beuken Essers
Beuken'essers denkt pro-actief mee, met oog voor onze bedrijfsprocessen.
Charles Sampers - Van Melik & Bufkes
Beuken Essers
Wij doen al jarenlang zaken met Beuken’essers
Jos en Jorrit van Melick – Van Melick Groep BV
Beuken Essers
Beuken’essers weet wat een baksteen is.
Rob Moonen - Moonen Bouw BV
Beuken Essers
In Beuken’essers hebben wij onze evenknie gevonden op het gebied van klantgericht werken.
Math Smeets - Smeets Autogroep
Beuken Essers
Als zich iets voordoet staan ze naast je om de zaken voor je te regelen.
Guido Wintjens Wil Wintjens - Ivengi.com Mopas.eu
Beuken Essers
Het is heel prettig om een vast aanspreekpunt te hebben die ook nog kennis van zaken heeft.
Monica Hensgens - Hensgens Mobiliteit

Klaar om zeker van je zaak te worden?