Sluiten

Een financieel fit leven, daar word je gelukkig van.

Mijn keuzes

  • ik wil meer geluk
  • ik wil minder stress
  • ik wil overzicht
  • ik wil snelle schade afhandeling
  • ik wil persoonlijk contact
  • ik wil betere dekking
  • ik wil geen gedoe
  • ik wil tijd besparen
  • ik wil mijn risico's beheersen

Wij zijn jouw gelukregisseur

Er zijn diverse factoren die van belang zijn voor jouw geluk, zoals wonen, werk, sociale relaties en gezondheid. Financiële zekerheid is daarin ook een zeer belangrijke factor. Wij willen hier als gelukregisseur een belangrijke rol in nemen. Het gaat hierin niet om producten, maar om jouw wensen. Verandert er iets in jouw financiële situatie? Dan onderzoeken we waar we moeten bijsturen. De gelukregisseur zijn van onze klanten is geen momentopname maar een samenwerking voor de lange termijn. 

Klaar om jouw geluk te regisseren?

Beuken Essers
Working with this team meant that I could trust they'd take care of everything. I'm a single mom and I work fulltime. I needed an advisor who could make a complicated process, as straight-forward and efficient as possible, I always felt like they had my best interest at heart.
Xiaolu Coenen
Beuken Essers
Ik heb ervaren, nadat ik al meer dan 30 jaar klant ben, hoe een klein bedrijf groot kan worden zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Dus vertrouwen, kennis en empathie staan hoog in hun vaandel.
Peter Paas
Beuken Essers
Voor de derde keer op rij kunnen genieten van onze nieuwe woningkeuze.....de gehele financiële afwikkeling? Die werd door beuken'essers Financieel Fit verzorgd. focus op de juiste financiële fit, voor nu en in de toekomst. In één woord TOP
Fabiënne Reumers
Beuken Essers
If you need financial advice you couldn't do better than beuken'essers! They work fast and efficiently to point you in the right direction and even do the most of the background work for you too. Highly recommendend!
Paul & Sanne Hooper
Beuken Essers
We zagen op tegen de aanpassingen van onze financiën, maar zijn blij dat we het nu goed geregeld hebben. Door open vragen te stellen, het achterhalen van onze wensen en geduld ontstond er al gauw een sterke vertrouwensband en hebben wij de adviezen zonder twijfel opgevolgd.
Roy & Peter
Beuken Essers
beuken'essers overstijgt je verwachtingen, gaan tot het uiterste om je droomhuis te kunnen kopen. Maar blijven realistisch, het moet financieel ook gezond blijven.
Carmen Hermsen
Beuken Essers
Na jaren twijfelen tussen verhuizen of verbouwen hebben we door het goede advies besloten te gaan verbouwen. Alles werd goed uitgelegd waardoor wij vertrouwen hebben in onze beslissing en toekomst. Wij kunnen niks anders zeggen dan: Financiën? Ga naar beuken’essers!
Familie Hessels
Beuken Essers
In eerste instantie was de hypotheek al snel rond. Door onvoorziene omstandigheden was een aanpassing nodig die in recordtempo tot stand kwam, hierdoor kon de aankoop van de woning toch doorgaan.
Daarom ben ik lovend over de inzet en betrokkenheid van beuken’essers!
Wim van Buggenum
Beuken Essers
Voor de tweede keer hebben wij een nieuwe hypotheek via beuken'essers afgesloten en zijn wederom zeer tevreden over de gang van zaken, de afhandeling en de fijne én eerlijke communicatie met Yuri en Tessa. Wij zouden dit fijne bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Ralph Crombach en Kim Nix
Beuken Essers
Als starters dachten we geen kans te maken op de huidige woningmarkt. Door een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering lukte het om ons eerste huis binnen 3 maanden aan te kopen. beuken'essers heeft ons super geadviseerd en gerustgesteld tijdens het hele proces.
Balou de Joode en Jeroen Schouten

Klaar om financieel fit te worden?