Sluiten

Financieel advies voor particulieren

Wat is Financieel Fit zijn en wat is een gelukregisseur?

Ons doel is om de gelukregisseur te zijn voor onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We merken dat onze klanten behoefte hebben aan een ‘financiële coach die overzicht verschaft en houdt over hun financiële situatie. Dus verder gaat dan een hypotheek of een verzekering. Samen met jou brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Welke financiële vraagstukken komen daaruit en hoe kunnen we je daarbij helpen? We maken samen een financieel plan om jou niet alleen nu maar ook in de toekomst de mogelijkheid te geven om zelf je keuzes te maken. Op basis van deze keuzes laten we zien welke opties er zijn om invulling te geven aan jouw wensen. Tenslotte gaan we kijken naar de oplossingen die nodig zijn om jouw wensen te realiseren. Daarbij kijken we niet alleen naar onze kennis maar schakelen we indien nodig externe specialisten in. Bijvoorbeeld een makelaar, notaris, belastingadviseur of echtscheidingsbemiddelaar.

De basis van onze dienstverlening is samenwerken gebaseerd op vertrouwen. Als financiële coach gaat het niet om de producten maar om jouw wensen. Verandert er iets in jouw financiële situatie, dan onderzoeken we waar we moeten bijsturen. De gelukregisseur zijn is geen momentopname maar een samenwerking voor de lange termijn. Zo blijven wij jouw geluk regisseren.

Kop koffie?

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek maken wij kennis met elkaar. Wij leggen uit wie wij zijn maar zijn vooral geïnteresseerd in wie jij bent. Wat houd jou bezig en wat vind jij belangrijk? 

klik hieronder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een gelukregisseur!

Hoe maken wij jou Financieel Fit?

De Financieel Fit Test

Hoe sta je er op dit moment financieel voor? We gaan samen inventariseren en kijken of de wensen en doelen die je hebt ook haalbaar zijn. We brengen jouw financiën in kaart en creëren een basis om ons advies vorm te geven.

Training & Coaching

Op basis van onze Financieel Fit Test maken we een totaal advies. We nemen hierbij uiteraard jouw wensen en doelen als uitgangspunt. We kijken vervolgens hoe we deze zoveel mogelijk kunnen realiseren. We adviseren jullie over de financiële producten en keuzen die nodig zijn om de wensen uit te voeren en halen de beste deals voor jullie uit de markt.

De Wedstrijd

Wij zijn jouw gelukregisseur. Wij bemiddelen en onderhouden de contacten met alle betrokken partijen. We zijn de spin in het web tussen de notaris, makelaar, taxateur, verzekeraars en banken. Dit is een intensief proces waarin we ook jouw hulp nodig hebben om alle vragen van de verschillende partijen te beantwoorden. De wedstrijd wordt gewonnen als alles is afgehandeld en eventuele handtekeningen bij de notaris zijn gezet.

De gelukregisseur

Nadat de wedstrijd is gewonnen mag dat gevierd worden. Uiteraard blijven wij ook daarna ieder jaar met je evalueren of het advies nog bij jouw persoonlijke situatie past.

Wij blijven jouw gelukregisseur, nu en in de toekomst, wij blijven proactief adviseren bij het plannen van je toekomst. Om dit te waarborgen hebben we drie verschillende Financieel Fit Plannen ontwikkeld, die afhangen van je behoefte. Wij helpen door periodiek actief te controleren of het advies nog passend is bij de huidige wensen en toekomstplanning.

De Financieel Fit plannen

Je kiest voor de aanpak van b'e Financieel Fit, omdat je het belangrijk vindt dat jouw financiën altijd in topconditie zijn. Wij geven daarom ook een adviesgarantie af. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de door ons geadviseerde producten gedurende de tijd dat je klant bij ons bent, passend blijven. Wij vinden het belangrijk om je persoonlijk en naar eigen behoefte service te verlenen. Onze gelukregisseurs willen proactief jouw financiële geluk regisseren bij het plannen van jouw toekomst; daarom hebben wij 3 verschillende Financieel fit Plannen samengesteld. Welk plan het beste bij jou past hangt af van jouw behoefte.

Bij alle Financieel Fit Plannen heb je toegang tot onze Financieel Fit App en Digimap. Hiermee kun je processen volgen, documenten uploaden of inzien en gegevens wijzigen. Schades kunnen via de app gemeld worden en er kan heel eenvoudig contact met ons opgenomen worden.

Working with this team meant that I could trust they'd take care of everything. I'm a single mom and I work fulltime. I needed an advisor who could make a complicated process, as straight-forward and efficient as possible, I always felt like they had my best interest at heart.
Xiaolu Coenen
Ik heb ervaren, nadat ik al meer dan 30 jaar klant ben, hoe een klein bedrijf groot kan worden zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Dus vertrouwen, kennis en empathie staan hoog in hun vaandel.
Peter Paas
Voor de derde keer op rij kunnen genieten van onze nieuwe woningkeuze.....de gehele financiële afwikkeling? Die werd door beuken'essers Financieel Fit verzorgd. focus op de juiste financiële fit, voor nu en in de toekomst. In één woord TOP
Fabiënne Reumers
If you need financial advice you couldn't do better than beuken'essers! They work fast and efficiently to point you in the right direction and even do the most of the background work for you too. Highly recommendend!
Paul & Sanne Hooper
We zagen op tegen de aanpassingen van onze financiën, maar zijn blij dat we het nu goed geregeld hebben. Door open vragen te stellen, het achterhalen van onze wensen en geduld ontstond er al gauw een sterke vertrouwensband en hebben wij de adviezen zonder twijfel opgevolgd.
Roy & Peter
beuken'essers overstijgt je verwachtingen, gaan tot het uiterste om je droomhuis te kunnen kopen. Maar blijven realistisch, het moet financieel ook gezond blijven.
Carmen Hermsen
Na jaren twijfelen tussen verhuizen of verbouwen hebben we door het goede advies besloten te gaan verbouwen. Alles werd goed uitgelegd waardoor wij vertrouwen hebben in onze beslissing en toekomst. Wij kunnen niks anders zeggen dan: Financiën? Ga naar beuken’essers!
Familie Hessels
In eerste instantie was de hypotheek al snel rond. Door onvoorziene omstandigheden was een aanpassing nodig die in recordtempo tot stand kwam, hierdoor kon de aankoop van de woning toch doorgaan.
Daarom ben ik lovend over de inzet en betrokkenheid van beuken’essers!
Wim van Buggenum
Voor de tweede keer hebben wij een nieuwe hypotheek via beuken'essers afgesloten en zijn wederom zeer tevreden over de gang van zaken, de afhandeling en de fijne én eerlijke communicatie met Yuri en Tessa. Wij zouden dit fijne bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Ralph Crombach en Kim Nix
Als starters dachten we geen kans te maken op de huidige woningmarkt. Door een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering lukte het om ons eerste huis binnen 3 maanden aan te kopen. beuken'essers heeft ons super geadviseerd en gerustgesteld tijdens het hele proces.
Balou de Joode en Jeroen Schouten

Particuliere verzekeringen

Met een goede verzekering dek je de financiële gevolgen van bepaalde risico’s in jouw leven. Om precies te weten welke verzekeringen in jouw persoonlijke situatie het beste passen, geven wij je graag advies op maat. Zo weet je zeker dat je niet onderverzekerd, dubbel of oververzekerd bent, want je zit natuurlijk niet op onnodige lasten te wachten.

Bij b'e Financieel Fit willen wij elke dag de beste dienstverlening geven en zorgen dat jij financieel fit en gelukkig wordt en blijft, zonder zorgen dus. Wij adviseren je in de breedste zin van het woord. En doordat wij een breed aanbod hebben, kunnen wij je ook aantrekkelijke pakketkortingen geven. Bij Financieel Fit kan je de beste prijs en service verwachten. Wij hebben speciaal voor jou het Financieel Fit Plan samengesteld. Met dit plan garanderen wij je dat ons advies altijd passend zal zijn bij je veranderende situatie.

  ​

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?