Sluiten

over ons

Als gelukregisseur van onze relaties streven wij naar het geluk van onze klanten.

Wij van beuken’essers zijn continu in beweging om voor al onze relaties om meer dan een traditionele verzekeringsadviseur te zijn. Wij hebben goed nagedacht over onze “waarom” en zijn tot de conclusie gekomen dat onze dienstverlening moet bijdragen aan het geluk van onze relaties. Anders gezegd:

“Wij willen de gelukregisseur zijn van onze relaties”

Ons team van gelukregisseurs wilt ervoor zorgen dat jij bezig kan zijn met wat jou gelukkig maakt. Niet dagelijks bezig zijn met zaken zoals verzekeringen, pensioenvoorzieningen, hypotheken en veranderingen in wet- en regelgeving. Hiervoor is voor ons één vraag belangrijk:

“Waar word jij nu gelukkig van?”

Voor een ondernemer is het antwoord vaak hetzelfde, namelijk: “Met mijn onderneming want daar ligt mijn passie.” Voor een particulier is het vaak het gezin of hobby’s.

Binnen dit gelukregisseurschap hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld:

Betrokken

Ambitieus

Duidelijk

Met deze BAD methodiek maken wij financiële zaken overzichtelijk en compleet met oog voor gezin, werk en onderneming. Dit doen wij voor ondernemers onder de naam beuken’essers en voor particuliere klanten gebruiken wij de naam b’e Financieel Fit.

Wij hebben als team het doel om door te gaan waar anderen stoppen, de spin zijn in het financiële web voor onze relaties. Daar waar nodig schakelen wij met andere specialisten om het financieel geluk van onze relaties te kunnen realiseren en regisseren.

Juist onze totaalaanpak en de doorlopende betrokkenheid die wij bieden in deze snel veranderende wereld zorgt voor een warm welkom voor onze huidige en toekomstige relaties!

Wie helpen wij?

Bedrijven

Particulieren

Pensioenen
Zakelijke verzekeringen
Hypotheken
Particuliere verzekeringen

Meer over onze particuliere dienstverlening?

Klik hieronder voor meer over onze particuliere tak van sport!

- hypotheken

- verzekeringen

- financieringen

- pensioen

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?