Beuken'essers, zeker van je zaak
Maak een afspraak op ons kantoor.

Over beuken'essers

In een financieel snel veranderende wereld vormt beuken’essers een vertrouwd en helder baken voor advies en bemiddeling op alle financiële gebieden.

ONZE PASSIE …

voor het vak! Na ruim 100 jaar ervaring in de financiële wereld hebben we een grenzeloze passie opgebouwd waarvan u kunt profiteren.

ONZE ONAFHANKELIJKHEID..

geeft u een objectief beeld van de mogelijkheden die banken en verzekeraars bieden. Wij vertalen ingewikkelde kwesties naar een oplossing voor u en leggen dat vast in een helder, transparant advies .

ONZE EXPERTISE

zorgt ervoor dat u toegang heeft tot voor u relevante informatie en een begrijpelijk transparant advies krijgt. En dat tegen beheersbare kosten!


In een financieel snel veranderende wereld vormt beuken’essers een vertrouwd en helder baken voor advies en bemiddeling op alle financiële gebieden. Dit houdt in dat we: 

Financiële risico’s in kaart brengen en bedrijven en particulieren ontzorgen op het gebied van financieringen, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij een objectief beeld vormen wat banken, verzekeraars en pensioenfondsen te bieden hebben. Deze ingewikkelde materie koppelen we aan uw wensen en behoeften en zorgen dat u een goed te begrijpen transparant advies krijgt.  En dit alles tegen beheersbare kosten, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en geen grote risico’s lopen. Of het nu gaat om een complexe schade of het rond krijgen van een verantwoorde financiering. Beuken’essers is daarom dé specialist op het gebied van risicobeheer.

Kortom: u kunt genieten in zekerheid!

Onze grootste troef en de sleutel tot ons succes zijn onze mensen. Wij geloven dat ieder van ons behoefte heeft aan een gevoel van waardigheid, trots en voldoening in wat we doen. Omdat het voldoen aan de wensen van onze klanten afhangt van onze gezamenlijke inspanningen, zijn we het meest effectief wanneer we samenwerken met respect voor elkaars bijdrage en elkaars belangen.
 

Lees wat klanten over ons zeggen


Keurmerk Financiële Dienstverlening

Beuken’essers mag het Keurmerk Financiële Dienstverlening dragen. Het betekent dat het kantoor aan hogere eisen voldoet dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het enige Keurmerk waarbij de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie worden gecontroleerd. Voor meer informatie bekijk de website van dit Keurmerk

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening heeft een gedragscode. Bij beuken’essers zijn de medewerkers zich bewust van deze gedragscode en handelen daar ook naar.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn marktconform. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van het totale inkomen uitmaakt. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning. De variabele beloning 2017 bedraagt 1,75% van de totale loonsom. Artikel 1:120 lid 2 sub A WFT is op onze organisatie niet van toepassing.

Klachten

Als u een klacht heeft over een afhandeling of onze werkwijze in het algemeen of over gebrekkige informatie over de wijze van onze dienstverlening verzoeken wij u ons daar zo spoedig mogelijk te informeren. We nemen elke klacht serieus en zullen dan ook snel reageren.

U kunt uw klacht indienen per e-mail naar directie@beuken-essers.nl of uiteraard telefonisch of per post.

Werken bij beuken'essers?

Bekijk onze vacaturepagina