Sluiten

Wij zijn beuken'essers. Dit is ons verhaal.

1918

Iets meer dan 100 jaar geleden begon dhr. Beuken in Maastricht met het adviseren van buurtbewoners in financiële producten met assurantiekantoor Beuken. Zijn zoon, Nic Beuken heeft vervolgens het familiebedrijf overgenomen.  Door de komst van dhr. Essers een aantal jaren later, is de naam beuken'essers ontstaan die we tot de dag van vandaag met veel trots uitdragen.

1998

In 1998 is beuken’essers overgenomen door onze huidige directeur Noud Beckers. Sindsdien is de organisatie gegroeid van één medewerker naar een volledig zelfstandig kantoor met 20+ medewerkers waarmee we alle benodigde specialisten in huis hebben op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen.

2006

2006 markeert voor ons een belangrijke mijlpaal. Om ons bedrijf verder te professionaliseren en groei te kunnen blijven realiseren hebben wij het bekende pand in Heer verruild voor ons huidige pand op de Europalaan 26 in Maastricht-Airport.

2018

We hadden al een tijd de ambitie om meer te zijn dan een ‘gewoon’ assurantiekantoor. Daarom zijn wij in 2018 opzoek gegaan naar onze “waarom” en zijn tot de conclusie gekomen dat onze dienstverlening moet bijdragen aan het geluk van onze relaties. Om dit uit te dragen hebben wij met het gehele team nieuwe kernwaarden opgesteld, Betrokken, Ambitieus en Duidelijk die samen met onze nieuwe huisstijl wordt uitgedragen.

2019

Om onze particuliere relaties nog beter te kunnen bedienen hebben wij in 2019 het label b’e Financieel Fit gecreëerd. Samen met de franchise Financieel Fit die door het gehele land kantoren heeft, hebben wij een succesformule kunnen creëren waar vooruitstrevendheid en innovatie voorop staat. Dit wordt bevestigt doordat we samen met Financieel Fit 8 jaar op rij beste hypotheekketen van het jaar zijn geworden!

Dit is beuken'essers

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?