Sluiten

beuken'essers...zeker van je zaak

b'e Financieel Fit

Verzekeringsadviseur Maastricht, Zuid-Limburg

Ben jij opzoek naar een verzekeringsadviseur in Maastricht, Zuid-Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn continu in beweging om voor al onze relaties meer dan een traditionele verzekeringsadviseur te zijn. 

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat onze dienstverlening moet bijdragen aan het geluk van onze relaties. Anders gezegd: "Wij willen de gelukregisseur zijn van onze relaties." Maar wat houdt onze dienstverlening concreet in?

Onder de naam beuken'essers....zeker van je zaak adviseren wij bedrijven en ondernemers in vragen omtrent pensioen, zakelijke verzekeringen, risicomanagement, verzuim en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Onder de naam b'e Financieel Fit adviseren wij consumenten met hun hypotheek, verzekeringen en lifeplanning. 

Verzekeringen

Wij adviseren jou graag op het gebied van zakelijke- en particuliere verzekeringen zoals je reis- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als assurantiekantoor zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen de markt als geen ander. Of je nu particulier klant bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een organisatie met werknemers. Wij zorgen ervoor dat jij goed verzekerd bent. 

Wil jij meer weten over verzekeringen? Klik dan hieronder voor meer!

 Particuliere verzekeringen

 Zakelijke verzekeringen

Collectief pensioen

Werknemers vinden pensioen een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Er wordt van werkgevers steeds meer verwacht op dit gebied. Wees daarom goed voorbereid en investeer in jouw werknemers. wij helpen je graag met het uitzoeken van het beste collectieve pensioen. Onze pensioenadviseurs komen langs bij u op locatie en leggen aan de hand van een overzichtelijke en vooral begrijpelijke presentatie het pensioenplan uit aan jouw medewerkers. 

Jouw medewerkers mogen een gedegen advies verwachten, inclusief een opzet voor een juist pensioen, zoals transparantie over de kosten en inzicht in de ontwikkeling van de waarde opbouw in de toekomst. 

Meer weten over collectief pensioen? Klik dan hieronder!

 Directeur grootaandeelhouderspensioen

 Collectief pensioen

Hypotheken

Wij helpen je graag met één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Het afsluiten van een hypotheek. Met onze Financieel Fit App houden wij je op de hoogte tijdens het hele aanvraagproces. Of het nu gaat om je eerste woning, het doorstromen naar een volgende woning of het oversluiten van je hypotheek, b'e Financieel Fit zorgt voor de beste hypotheek voor jouw situatie!

Meer weten? Klik dan hieronder!

 Financieel Fit App

Zakelijke financieringen

Welke bedrijfsfinanciering moet ik afsluiten en hoe moet ik dit doen? beuken'essers weet hier snel en duidelijk antwoord op te geven. Wij begeleiden jou door het proces van aanvraag tot uitboeking. Daarbij kijken wij naast rentes en kosten ook naar welke financiering het beste bij jouw onderneming past. 

Het is altijd verstandig om te kiezen voor een verantwoorde lening. Een krediet is per definitie tijdelijke oplossing waarbij je direct rekening moet houden met de aflossing. 

Heb jij vragen over een zakelijke financiering? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over onze "waarom" en waar wij voor staan?

Klik dan hieronder!