Sluiten

Jouw digitale polismap altijd bij de hand!

De Financieel Fit app

De Financieel Fit app

Jouw eigen adviseur direct beschikbaar via je persoonlijke actuele digitale polismap op je telefoon. Met onze Financieel Fit App kan je wijzigingen doorgeven over je geldzaken, schade melden bij een verzekering en zorgen dat jouw financiële situatie actueel blijft zodat je altijd zo min mogelijk betaalt voor je hypotheek en lening. Je kan naast het inzien van jouw persoonlijke financiële gegevens met de app ook heel gemakkelijk en veilig de benodigde documenten voor je aanvraag uploaden.

Hoe werkt het?

Met jouw persoonlijke DigiD code kan je snel, gemakkelijk en veilig benodigde gegevens van het UWV, Mijnpensioenoverzicht, Mijnoverheid en De Belastingdienst verzamelen en delen. Zo heb je alle informatie in een keer bij de hand op mobiel en desktop. Denk bijvoorbeeld aan je verzekeringspolissen, hypotheekgegevens en leningen. Wij vragen je om deze gegevens jaarlijks te actualiseren. Op basis hiervan kunnen wij zien hoe het gesteld is met je financiële conditie en of je financiële producten nog passen bij jouw situatie.

Wat kan je via de app regelen en zien?

  • Actuele hypotheekgegevens inzien
  • Schades melden
  • Lopende verzekeringen inzien
  • Actuele saldo van je leningen inzien
  • Opnames doen om naar ons te verzenden
  • Documenten aanleveren en inzien
  • Jouw gegevens wijzigen
  • Contact opnemen jouw adviseur

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van de Financieel Fit app kent veel voordelen. Het aanleveren van documenten kan opeens heel snel. Als je een foto maakt van het document kan je deze direct via de Financieel Fit app aanleveren. Het is dan niet nodig om documenten te scannen en mailen. Online aanleveren kan bij meerdere partijen. Maar een app, dat is er vaak niet bij. Terwijl de app er juist voor zorgt dat er direct helder en duidelijk contact is met je adviseur. Je kunt ook altijd jouw documenten weer inzien. Heb je een lening lopen bij Financieel Fit? Dan kan je ook eenvoudig een opname doen uit je krediet. Door de app natuurlijk! De app maakt jouw leven een stuk eenvoudiger. Onze Financieel Fit app is een mooie aanvulling op onze missie om jouw financieel gelukkig te maken.

Meer weten over b'e Financieel Fit en onze dienstverlening?

Klik hier voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen!

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?