x
Sluiten

Jouw financiën altijd in topconditie!

De Financieel Fit plannen

Financieel Fit Adviesgarantie

Je kiest voor de aanpak van Financieel Fit, omdat je het belangrijk vindt dat jouw financiën altijd in topconditie zijn. Wij geven bij Financieel Fit een adviesgarantie af. Dit betekent dat wij zorgen dat door ons geadviseerde producten gedurende de tijd dat je klant bij ons bent, passend blijven. Wij vinden het belangrijk om je persoonlijk en naar eigen behoefte service te verlenen. Onze coaches willen je proactief adviseren bij het plannen van jouw toekomst; daarom hebben wij 3 verschillende Financieel Fit Fitplannen samengesteld. Welk plan bij je past hangt af van jouw behoefte.

Financiële zekerheid en coaching met een financieel onderhoudsplan

Wij helpen je door periodiek te controleren of jouw financiële planning nog aansluit bij de actualiteit en jouw wensen. Wil je volledig ontzorgd worden op het gebied van (schade)verzekeringen, kredieten, je hypotheek en fiscaliteiten? Dan is het Goud Plan iets voor jou. Wij houden dan het gehele jaar de vinger aan de pols, verzorgen de belastingaangifte én je krijgt gratis vervangend vervoer bij autoschade. Heb je alleen behoefte aan een jaarlijkse check met bijbehorend advies? Dan is Brons het Plan om Financieel Fit te blijven.

Je betaalt een vergoeding voor het door jou gekozen Financieel Fit Plan. Om het nog eenvoudiger te maken zetten we diverse digitale middelen in.

Zilver Bij het Zilver plan wordt je uiteraard financieel volledig ontzorgt. Bij het afsluiten van het Zilver plan kies je ervoor om de schadeverzekeringen ook onder te brengen bij ons kantoor. De schadeverzekeringen zijn volledig provisieloos en transparant!
Goud Het Goud-plan is bestemd voor onze particuliere klanten die financieel volledig ontzorgt willen worden en waarvoor wij ook de belastingaangifte (inclusief toeslagen) verzorgen.
Brons Het Brons-plan is ons basispakket en bestemd voor de klanten die, om welke reden dan ook, geen particuliere verzekeringen hebben afgesloten via ons kantoor. Met dit plan zorgen we er proactief voor dat de hypotheek constant up-to-date blijft en heb je een zogenaamde doorlopende adviesgarantie.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op!

Met de Financieel Fit App en DigiMap altijd inzicht en overzicht

Bij het afsluiten van een financieel product moet je vaak veel financiële gegevens aanleveren. Dat is ingewikkeld en kost veel tijd. Wij hebben hier een eenvoudige en veilige oplossing voor. Als klant van Financieel Fit krijg je namelijk de beschikking over onze Financieel Fit App en DigiMap waar je in één oogopslag inzicht krijgt in de status van al jouw financiële producten. Plus als er iets verandert aan jouw situatie kan je dat met één druk op de knop doorgeven.

Veilig en verantwoord gegevens delen

Onze Financieel Fit App en DigiMap maakt het spitten in schoendozen en ordners overbodig. Met jouw DigiD code kan je snel, gemakkelijk en veilig de benodigde gegevens van het UWV, Mijnpensioenoverzicht, Mijnoverheid en De Belastingdienst verzamelen en delen. Zo heb je alle informatie in een keer bij de hand op mobiel en desktop. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringspolissen, hypotheekgegevens en leningen. Wij vragen je jaarlijks deze gegevens te actualiseren. Op basis hiervan kunnen wij zien hoe het gesteld is met je financiële conditie en of jouw financiële producten nog passen bij je situatie.

  

  

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?