Sluiten

Hypotheken

Een huis kopen? Spannend! Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen om huiseigenaar te worden. Voordat het zover is, moet echter eerst de financiering voor de aankoop rond zijn. Met veel hypotheekaanbieders en verschillende hypotheekvormen kan het lastig zijn om te bepalen wat in jouw situatie de beste keuze is.

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing op lange termijn. Daarom is goed hypotheekadvies essentieel om een weloverwogen besluit te nemen.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies!

Onze financieel adviseurs zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken vrijwel alle aanbieders op de markt zodat je zeker weet dat je écht de best passende hypotheek hebt.

Bij b'e Financieel Fit krijg je een uitgebreid advies met een vergelijking van hypotheekrente, kosten, rendement en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor is het mogelijk een hypotheek te kiezen die het beste past bij jouw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs.

Ook na het afsluiten van jouw hypotheek houden we deze voor je in de gaten. Kan het beter? Dan krijg je hiervan automatisch een seintje via de Financieel Fit app.

De gratis eerste kennismaking en het adviesgesprek kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of online via een videoverbinding.

Onze aanpak

Wij starten met een inventarisatie van je huidige situatie. Door inzicht te krijgen in jouw situatie, jouw doelstellingen en jouw uitdagingen kunnen wij een op maat gemaakt advies ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om je de meest geschikte oplossingen voor te stellen die aansluiten bij je unieke behoeften. Door onze diverse mogelijkheden zorgvuldig te bespreken, te evalueren en aan te passen aan jouw specifieke situatie, streven we ernaar om de meest geschikte oplossing voor jouw te vinden. Of je nu je eerste woning wilt kopen of gaat verhuizen, het is belangrijk om alles goed te regelen. Wij staan klaar om je te adviseren, zodat je nu en in de toekomst zeker bent over je hypotheek. Samen met een van onze adviseurs kunnen we jouw woonwensen realiseren. De adviseur denkt met je mee en zorgt ervoor dat:

  • je precies weet hoeveel geld je nodig hebt en wat je kunt lenen,
  • je begrijpt wat de verschillen zijn tussen diverse hypotheken en hun voorwaarden,
  • jullie samen kunnen kijken naar besparingsmogelijkheden en andere belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Risico's en verzekeringen

Er zijn situaties waar je misschien liever niet aan denkt, maar die wel van belang zijn bij het afsluiten van een hypotheek.

Bijvoorbeeld: Wat gebeurt er met je hypotheek als je komt te overlijden? Of als je arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt? En wat zijn de risico's als je met pensioen gaat? We bespreken deze verschillende risico's met je en bekijken samen de mogelijkheden om ze te beperken of te verzekeren

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Klik dan hieronder!