Sluiten

Hypotheken

Hypotheekketen van het jaar! (2023)

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die je voor een lange termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een goede beslissing te kunnen maken. Voor hypotheekadvies in regio Maastricht kan je terecht bij b'e Financieel Fit. Financieel Fit groep is al 8 jaar op rij uitgeroepen tot de beste hypotheekketen van Nederland (2023) Dan ben je gelijk verzekerd van het beste hypotheekadvies!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij hypotheekadvies bemiddelt b'e Financieel fit tussen meerdere geldverstrekkers. op 1 januari 2013 werd het provisieverbod ingevoerd, waardoor de consument nu apart betaalt voor hypotheekadvies. Dit betekent dat wij de kosten voor het adviseren apart in rekening brengen waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen garanderen. Je ziet steeds vaker dat banken ook hypotheekadvies geven, maar deze partijen zullen zeer waarschijnlijk hun eigen producten adviseren en aantrekkelijker voor je maken. Bij b'e Financieel fit krijg je een uitgebreid hypotheekadvies met een vergelijking van hypotheekrente, kosten, rendement en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor is het mogelijk om een goede hypotheek te kiezen die het beste past bij jouw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs. 

Hypotheek afsluiten

Eenmaal jouw droomhuis gevonden, dan begint het traject. Er komt veel kijken bij het regelen van de hypotheek. Zo zijn er heel veel verschillende vormen hypotheken die weer allerlei verschillende mogelijkheden bieden. Het afsluiten van een hypotheek is een beslissing die gaat over veel geld en je zit er voor een langere periode aan vast. Het is daarom belangrijk de tijd te nemen om jouw hypotheek goed te regelen met gedegen advies. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuzes. 

Van hypotheek aanvraag tot het afsluiten

Na de aanvraag van de hypotheek duurt het gemiddeld nog zo'n twee maanden voordat de hypotheekakte passert bij de notaris. Het verzamelen van alle benodigde documenten (zoals de verzekeringen, gezondheidsverklaring en werkgeversverklaring) kost meestal de meeste tijd en is afhankelijk van hoe snel je de benodigde documenten kan aanleveren. Heb je haast? Dan kan je gebruik maken van onze spoedprocedure, hiervoor kan je contact met ons op nemen. 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Klik dan hieronder!