Sluiten

Persoonlijke verzekeringen

Welke persoonlijke verzekeringen zijn er?

Niet alleen jouw bezittingen hebben verzekeringen nodig. Maar ook jij. Je kunt zomaar ziek worden, bij een ongeluk betrokken raken of ergens voor aansprakelijk worden gesteld. Ook kan je jezelf verzekeren tegen ongevallen.

Wil jij weten of je goed verzekerd bent? Wij helpen je graag verder, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Zorgverzekeringen

Het afsluiten van een basiszorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Naast de basisverzekering kan je ook een aanvullende verzekering kiezen. Graag kijken wij voor je welke aanvullende verzekering het beste bij je past. Een zorgverzekeraar is wettelijk verplicht iedereen voor de basisverzekering te accepteren, maar mag je op basis van jouw leeftijd of gezondheidssituatie, weigeren voor de aanvullende verzekering. 

Aansprakelijkheids-

verzekering

Ook al let je nog zo goed op, het is haast niet te voorkomen dat je een keer iets bij een ander laat vallen of omstoot. Om deze schade vergoed te krijgen, of als iemand door jou gewond raakt, kan je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Ook als jouw partner of kind per ongeluk schade bij een ander veroorzaakt, ben je beschermd tegen het risico van aansprakelijkheid.

Diefstalverzekering

Een diefstalverzekering is er in vele soorten en maten. Met een goede diefstalverzekering ben je verzekerd tegen de financiële schade bij bijvoorbeeld een inbraak. Elke inboedelverzekering heeft een diefstaldekking maar voor sommige spullen dien je een aanvullende verzekering af te sluiten voor een dekking tegen diefstal.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder onder het genot van een vrijblijvende kop koffie.

Overlijdensrisico-

verzekering

Bij een overlijdensrisicoverzekering wordt een vooraf afgesproken bedrag aan jouw nabestaanden uitgekeerd als je binnen de looptijd van de verzekering overlijdt. Door deze verzekering weet je zeker dat je jouw nabestaanden financieel goed achterlaat als je overlijdt. Met het bedrag kunnen zij bijvoorbeeld de hypotheek blijven betalen. Bij sommige hypotheekverstrekkers is het verplicht een overlijdensrisicoverzekering gelijktijdig met het afsluiten van de hypotheek af te sluiten.

Je hebt de keuze uit een overlijdensrisicoverzekering waarbij de premie tijdens de looptijd van de verzekering gelijk blijft of een lineair dalende verzekering waarbij het verzekerde bedrag jaarlijks met hetzelfde bedrag afneemt. 

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van jouw begrafenis of crematie. Je betaalt daarvoor maandelijks een premie. Zo neem je jouw nabestaanden deze zorgen uit handen. Met het bedrag dat uitgekeerd wordt kunnen zij de uitvaart naar wens invullen. Een uitvaartverzekering maakt deel uit van de levensverzekeringen.

Wij kijken graag samen met jou de mogelijkheden, we vergelijken de premies bij verschillende verzekeraars en geven je advies op maat. Als onafhankelijke adviseur zorgen we ervoor dat je goed verzekerd bent. Maak direct een afspraak en ontdek zelf onze uitstekende service en aantrekkelijke prijzen.

Kostbaarheden-

verzekering

Jouw kostbare spullen zijn vaak spullen die je erg dierbaar zijn. Je hebt er immers niet voor niets veel geld voor betaald of je hebt ze geërfd of gekregen van een dierbare. Je moet er dan ook niet aan denken ze door bijvoorbeeld diefstal of brand kwijt te raken. Jouw kostbare spullen of verzameling verzeker je daarom met een kostbaarhedenverzekering. De kostbaarhedenverzekering is een uitbreiding op de inboedelverzekering.

Kunst en antiek, lijfsieraden en instrumenten, foto- en filmcamera’s, ze zijn stuk voor stuk goed verzekerd dankzij een kostbaarhedenverzekering. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, over wereldwijde dekking en de voorwaarden voor verzekering buitenshuis. 

Rechtsbijstand-

verzekering

Dankzij een goede rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij conflicten waarbij het Nederlands recht van toepassing is. Wanneer het nodig is, zoals bij een arbeidsconflict of verkeersongeval, kan je vertrouwen op de juiste hulp.

Wij kijken graag naar de verschillende mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering met elkaar. We kijken naar een eventueel eigen risico, de gestelde voorwaarden en de maandelijkse premies. We lezen de zogenaamde kleine lettertjes met je door en adviseren je uitgebreid. Ook kunnen we de verzekering direct voor jouw afsluiten. 

Lijfrenteverzekering

Wil jij later verzekerd zijn van een goed pensioen? Dan kan je als aanvulling op uw pensioen een lijfrenteverzekering afsluiten. Door nu al geld opzij te zetten, heb je na jouw pensionering een extraatje. De inleg op een lijfrenteverzekering is bovendien erg fiscaalvriendelijk, omdat de inleg vaak aftrekbaar is bij de inkomstenbelasting.

Je kunt direct beginnen extra kapitaal op te bouwen door een lijfrenteverzekering af te sluiten. Tijdens een afspraak geven wij je graag uitgebreid advies over de vele mogelijkheden. Daarbij kunnen we alle vragen die bij jou spelen beantwoorden en eventueel direct een offerte op maat maken.

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?