Sluiten

Voertuigverzekeringen

Welke voertuigverzekeringen zijn er?

Er bestaan verschillende voortuigverzekeringen, zoals een autoverzekering, goederentransportverzekering en een aanhangwagenverzekering. Wij vertellen je er graag meer over en geven je graag een passend advies. Hiermee weet je zeker dat je goed verzekerd op pad kunt. 

Aanhangwagen-

verzekering

De aanhangwagenverzekering verzeker je jouw aanhangwagen tegen schade en diefstal. Een aanhangwagenverzekering is niet verplicht maar het is natuurlijk wel prettig als bijvoorbeeld jouw paardentrailer of boottrailer gestolen wordt of total loss is je de dagwaarde uitgekeerd krijgt. Met een aanhangwagenverzekering hoeft jij je hier geen zorgen over te maken.

Autoverzekering

Als je een eigen auto hebt, ben je verplicht om een autoverzekering af te sluiten. En dat is ergens maar goed ook, want je wilt natuurlijk wel dat je bij schade een vergoeding krijgt. Iedere autobezitter is verplicht om een WA-autoverzekering af te sluiten. Deze dekt alleen de schade die je met jouw auto aan anderen veroorzaakt. Je kunt er ook voor kiezen de dekking uit te breiden naar beperkt casco of volledig casco.

Wij kijken bij het adviseren en afsluiten van een autoverzekering onder andere naar jouw auto, de dagwaarde, jouw wensen en jou persoonlijke situatie. Op deze manier komen wij tot een autoverzekering die het beste bij jou past.

Inzittendenverzekering

Je bent niet verplicht een inzittendenverzekering af te sluiten, het is echter wel aan te raden. Wanneer je een ongeval krijgt met de auto waarbij medepassagiers betrokken zijn, dan krijgen zowel jij als de medepassagiers een vast bedrag uitgekeerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt de inzittendenverzekering vaak aanvullend bij de autoverzekering afsluiten.

Met een aparte inzittendenverzekering wordt schade snel afgehandeld en uitgekeerd, omdat niet gekeken wordt naar wie de schuldige is. Je kunt kiezen voor een ongevallen-inzittendenverzekering of een schade-inzittendenverzekering.

Wil jij ook kosten besparen op je autoverzekering?

Lees meer over handige tips om op je autoverzekering te besparen.

Motorverzekering

Als jij je motor gekocht hebt wil je natuurlijk niets liever dan meteen de weg op gaan. Voor een motor is het verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, WA, af te sluiten. Daarnaast heb je de keuze om de dekking uit te breiden naar een beperkt casco of allrisk dekking. Wat wil je allemaal verzekeren? Diefstal, accessoires, motorkleding? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Bootverzekering

Of je nu een zeilboot, speedboot, jacht of sloep hebt, je wilt natuurlijk dat deze goed verzekerd is. Door een bootverzekering af te sluiten hoef je jezelf geen zorgen te maken. Je hebt de keuze uit verschillende uitgebreide dekkingen, eventueel inclusief de verzekering van jouw inboedel, verzekering tegen diefstal en beschadiging.

Oldtimerverzekering

Jouw oldtimer is je veel waard. Je zou er zeker wakker van liggen als jouw dierbare oldtimer iets overkomt. Door een goede oldtimerverzekering af te sluiten, kan je weer met een gerust hart gaan slapen. Of je nu enkel de verplichte WA-verzekering wilt of allrisk verzekerd wilt zijn, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Scootmobielverzekering

Verzeker jouw scootmobiel tegen schade, ongevallen en diefstal met een speciaal hiervoor bedoelde scootmobielverzekering. Zo ben je niet alleen goed verzekerd als er toch iets met jouw scootmobiel gebeurt, het is zelfs verplicht een WA-verzekering voor jouw scootmobiel af te sluiten. Desgewenst kan je de WA-verzekering uitbreiden naar een beperkt casco of allriskverzekering. 

Camperverzekering

Zowel nieuwe als tweedehands campers of omgebouwde kampeerauto’s kan je uitstekend verzekeren met een camperverzekering. Zo kan je onbezorgd op vakantie gaan en nieuwe bestemmingen ontdekken. De Wij gaan graag voor je na bij welke verzekeraars je bijvoorbeeld jouw camper mag uitlenen aan familie en kennissen en wanneer je recht hebt op een vervangende camper bij schade.

Caravanverzekering

Voor veel mensen is een caravan of vouwwagen een tweede huis. Het is dan ook fijn als jouw tweede huis goed verzekerd is. Wanneer je goed verzekerd op pad gaat, geeft dat al direct een ontspannen gevoel. Schade aan jouw nieuwe of tweedehands caravan is gedekt en je kunt de dekking zo uitgebreid afsluiten als je zelf wilt. Wanneer de caravan bijvoorbeeld aan een auto gekoppeld is, lift deze mee op de autoverzekering. Wij adviseren u graag een passende verzekering met een scherpe premie en voorwaarden die aansluiten op uw wensen.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op!

Elektrische fietsverzekering

Een elektrische fietsverzekering zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt gaan fietsen. Of je nu voornamelijk plezierritjes maakt of jouw elektrische fiets vaak voor woon-werkverkeer gebruikt, jouw fiets moet gewoon goed verzekerd zijn want op schade of diefstal zit je niet wachten. Je kunt zowel een nieuwe als een tweedehands elektrische fiets verzekeren. Wij kijken of er pechhulp inbegrepen is en schade aan jouw accu door vallen en stoten. De premies zijn afhankelijk van het type fiets, de dekking en het gebied waarin je woont. 

Scooterverzekering

Je hebt lang gespaard voor jouw scooter. Dan wil je natuurlijk niet dat je schade krijgt of, erger nog, dat je scooter gestolen wordt. Met een scooterverzekering ben je verzekerd voor de eventuele financiële gevolgen. Naast de verplichte WA dekking heb je de keuze uit beperkt casco of allriskverzekering. Eventueel met diefstaldekking of opzittende dekking. 

Fietsverzekering

Jouw fiets kan je niet missen. Toch komt fietsdiefstal veel vaker voor dan je denkt. Dan is het fijn dat jouw fiets goed verzekerd is. Omdat er zoveel verschillende fietsverzekeringen zijn, die allemaal verschillen in premie, dekking en voorwaarden, kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden.

High speed e-bikeverzekering

Een speciale e-bikeverzekering bestond al langere tijd, maar wist je dat je ook een high speed e-bikeverzekering af kunt sluiten? De high speed e-bike trapondersteuning stopt niet bij 25 kilometer per uur maar gaat door tot 45 kilometer per uur. Je kunt kiezen voor de verplichte WA-verzekering maar je kunt jouw high speed e-bike ook casco verzekeren voor diefstal en schade.

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

Klaar om samen met ons jouw geluk te regisseren?