Sluiten

Hogere voorraden door de Coronacrisis?

Heeft uw onderneming hogere voorraden door de huidige Coronamaatregelen? Misschien door vertraging van goederentransport, een tijdelijke sluiting van uw winkel of door een sterk afgenomen vraag naar uw producten. Het risico op onderverzekering van de voorraden neemt hierdoor toe. Wanneer u onderverzekerd bent krijgt u bij een schade geen volledige schadevergoeding.

Hoe kan ik zelf zien of ik risico heb op onderverzekering?

Op het polisblad van de inventaris/goederenverzekering wordt het verzekerd bedrag voor goederen vermeld. Bij iedere verzekeraar verschilt de marge waarmee je mag afwijken van dit verzekerd bedrag, ook dit staat vermeld op het polisblad. Is de waarde van uw voorraad bij schade hoger dan dit verzekerd bedrag inclusief de marge? Dan wordt de schade veelal maar deels vergoed. 

* Wij streven ernaar om middels de nieuwsberichten op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kunnen niet garanderen dat die informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig en actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de nieuwsberichten

Denkt u risico te lopen?

Neem dan contact met ons op. Wij kunnen er dan samen voor zorgen dat uw goederen verzekerd blijven.