ZEKER VAN JE ZAAK

Verzekeringen

Wat is uw situatie en welke risico’s zijn er? Dat is het eerste wat we willen weten maar het hoeft niet meteen te betekenen dat u een heel scala aan verzekeringen moet afsluiten.

Welke verzekering heb ik nodig en dekt de verzekering die ik nu heb wel wat ik wil? Ook hier staat de wijze waarop u in het leven staat centraal. Onze professionals kijken eerst naar uw wensen en persoonlijke situatie. Het enige wat u nodig heeft is de juiste verzekering en de juiste contactpersoon die zorgt dat alles goed komt als er onverhoopt iets gebeurt. Voor allebei bent u bij beuken ‘essers aan het juiste adres:

De juiste verzekering

Het kan nogal veel uitmaken welke hobby u uitoefent. Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u van bungy jumpen dan besteden we extra aandacht aan uw reis- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wanneer u postzegels verzamelt is een aanvulling op uw inboedelverzekering wellicht raadzaam.

De juiste contactpersoon

Bij beuken ‘essers is diegene bij wie u uw verzekering afsluit dezelfde persoon die uw schade afhandelt. Dat geeft een vertrouwd gevoel en rust en u kunt altijd met uw vragen bij deze persoon terecht. Uw contactpersoon regelt alles voor u en hij/zij houdt de lopende zaken nauwlettend in de gaten. Als een verzekering niet meer optimaal is of elders betere voorwaarden zijn, signaleert hij/zij dat direct voor u.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende scan van uw huidige verzekeringspakket.

Neem direct contact op!

Neem direct contact op voor een vrijblijvende scan op het gebied van risicobeheer of van uw huidige verzekeringspakket.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op