Pensioenen

Het aanbieden van een goede pensioenregeling aan uw werknemers maakt u aantrekkelijk als werkgever en kan de ‘beste mensen’ aantrekken. Zeker in tijden van arbeidsmarktkrapte kan dat net een duwtje in de rug zijn om bij u in dienst te treden.

Wilt u een nieuwe pensioenvoorziening in het leven roepen of wilt u overstappen naar een nieuwe regeling? Onze experts van beuken’essers kijken in beide gevallen hoe u het best flexibele en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunt bieden aan uw werknemers zonder de kosten uit het oog te verliezen.  

Ook hier nemen onze experts uw onderneming als uitgangspunt. Wat zijn de wensen en wat past bij uw bedrijfscultuur en budget? Dit kan betekenen dat u naast het regelen van een goed pensioen ook bescherming kan bieden in geval van arbeidsongeschiktheid of bij overlijden. Samen met u bepalen we wat voor u de optimale pensioenregeling is en welke financiële consequenties dit met zich mee brengt. Zo heeft u de zekerheid dat uw regeling ook over twintig jaar nog betaalbaar is.

De pensioenwet en -regelgeving kunnen nogal eens aan verandering onderhevig zijn. Het is daarom  raadzaam om uw pensioenregeling regelmatig onder de loep te nemen. Soms blijkt dat uw regeling prima voorziet in de pensioenbehoeften en soms blijkt dat er inmiddels betere voorwaarden te bedingen zijn. Maar eerlijk is eerlijk: bij een overstap naar een andere collectieve voorziening komt veel kijken en dat moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Bij het laatste kunnen wij u adviseren en helpen deze overgang te begeleiden.

Directe communicatie met uw werknemers

Voor elke individuele werknemer gaan wij tot het uiterste om al onze kennis en expertise in te zetten. Dit betekent dat wij per individu complexe berekeningen maken en alle mogelijkheden bekijken. Achter de schermen wordt veel werk verricht maar daar zal uw werknemer niets van merken: deze krijgt 1 A4-tje met een helder en transparant advies. Daarbij houden we presentaties en organiseren we, indien gewenst, spreekuren bij u in de organisatie.

Uw werknemers kunnen te allen tijden direct met hun vragen bij ons terecht. Wij luisteren graag en geven meteen een pasklare oplossing zodat u of uw P&O afdeling hier niet mee belast wordt.

Het is onze ervaring dat deze persoonlijke benadering zeer wordt gewaardeerd en dat komt ten goede aan uw imago als werkgever. U draagt zogezegd de lusten maar niet de lasten. Daar zorgen wij voor!

Periodiek contact met u als ondernemer

Als de regeling eenmaal staat zoeken we periodiek contact met u als werkgever om de actuele status te bekijken. Daarnaast controleren we de facturatie iedere maand. 

De kracht van één A4'tje

Voor elke individuele werknemer gaan wij tot het uiterste om al onze kennis en expertise in te zetten. Dit betekent dat wij per individu complexe berekeningen maken en alle mogelijkheden bekijken. Achter de schermen wordt veel werk verricht maar daar zal uw werknemer niets van merken: deze krijgt 1 A4-tje met een helder en transparant advies.

Gratis adviesgesprek! Neem nu contact op