Beuken'essers, zeker van je zaak
Wie gingen u voor?
Financieel Fit beuken'essers

Als gelukregisseurs van onze relaties streven we naar het geluk van onze klanten. Als ondernemer kies je voor je onderneming en niet voor regels en risico's.

ONZE PASSIE …

Wij gaan door waar anderen stoppen.

Wij maken voor ondernemers en particulieren financiële zaken overzichtelijk, compleet en met oog voor gezin, werk en onderneming. We stoppen niet waar onze diensten ophouden, maar zijn de spin in het financiële web voor onze relaties. Daar waar nodig schakelen wij met andere specialisten. Juist de totaalaanpak en de doorlopende betrokkenheid bij onze relaties zorgt voor een warm welkom.

Lees wat klanten over ons zeggen


Keurmerk Financiële Dienstverlening

Beuken’essers mag het Keurmerk Financiële Dienstverlening dragen. Het betekent dat het kantoor aan hogere eisen voldoet dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het enige Keurmerk waarbij de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie worden gecontroleerd. Voor meer informatie bekijk de website van dit Keurmerk

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening heeft een gedragscode. Bij beuken’essers zijn de medewerkers zich bewust van deze gedragscode en handelen daar ook naar.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn marktconform. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van het totale inkomen uitmaakt. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning. De variabele beloning 2017 bedraagt 1,75% van de totale loonsom. Artikel 1:120 lid 2 sub A WFT is op onze organisatie niet van toepassing.

Klachten

Als u een klacht heeft over een afhandeling of onze werkwijze in het algemeen of over gebrekkige informatie over de wijze van onze dienstverlening verzoeken wij u ons daar zo spoedig mogelijk te informeren. We nemen elke klacht serieus en zullen dan ook snel reageren.

U kunt uw klacht indienen per e-mail naar directie@beuken-essers.nl of uiteraard telefonisch of per post.

Werken bij beuken'essers?

Bekijk onze vacaturepagina