Als gelukregisseur van onze relaties streven wij naar meer geluk voor onze klanten.

Wij van beuken’essers zijn continu in beweging om voor al onze relaties meer dan een traditionele tussenpersoon te zijn. Wij hebben goed nagedacht over onze “waarom” en zijn tot de conclusie gekomen dat onze dienstverlening moet bijdragen aan het geluk van onze relaties. Dat is ons doel! 

"Waar word jij nu gelukkig van?”

Voor een ondernemer is het antwoord vaak hetzelfde, namelijk: “Mijn onderneming want daar ligt mijn passie.” Voor een particulier is het vaak het gezin of hobby’s.

“Wij willen de gelukregisseur zijn van onze relaties” 

Wij willen ervoor zorgen dat je niet dagelijks bezig bent met zaken zoals verzekeringen, pensioenvoorzieningen, hypotheken en veranderingen in wet- en regelgeving. 

Immers, als jouw gelukregisseur willen wij ervoor zorgen dat jij bezig kan zijn met wat jou gelukkig maakt.

Binnen dit gelukregisseurschap hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld:

Betrokken

Ambitieus

Duidelijk

Op basis van deze BAD kernwaarden maken wij financiële zaken overzichtelijk en compleet met oog voor gezin, werk en onderneming. Dit doen wij voor ondernemers onder de naam beuken’essers … zeker van je zaak en voor particuliere klanten gebruiken wij de naam b’e Financieel Fit.

Wij hebben als team het doel om door te gaan waar anderen stoppen, de spin zijn in het financiële web voor onze relaties. Daar waar nodig schakelen wij met andere specialisten om het financieel geluk van onze relaties te kunnen realiseren en regisseren.

Juist onze totaalaanpak en de doorlopende betrokkenheid die wij bieden in deze snel veranderende wereld zorgen voor een warme band met onze relaties!

  

Wij van beuken'essers zijn lid van ADFIZ: De branchevereniging van onafhankelijk financiële adviseurs.

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen. Omdat je als klant niet weet wat je niet weet is het verstandig om een onafhankelijke adviseur te raadplegen. Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. We versterken de kracht van de onafhankelijk financieel adviseur zodat hij zich kan richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen.